Tegeltips

Bij tegelking kunt u terecht voor de mooiste wand- en vloertegels in verschillende stijlen. Tevens bieden wij verschillende soorten toebehoren aan voor het verwerken en reinigen van uw tegels. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Hieronder vindt u verschillende tips voor het kiezen, bestellen en verwerken van tegels. Komt u er nog steeds niet uit? Onze ervaren klantenservice staat u graag te woord.

Tips voor het bestellen van tegels

 1. Zoek naar inspiratie: Het assortiment van tegelking bestaat uit vele verschillende stijlen. Zo bieden wij tegels met een natuursteenlook, een marmerlook, een houtlook en nog veel meer. Ook hebben wij verschillende pagina’s met inspiratie voor uw project.
 1. Kijk hoeveel tegels u nodig heeft met onze tegelcalculator: Met onze handige tegelcalculator kunt u precies uitrekenen hoeveel tegels u nodig hebt voor uw project.
 1. Zoek de juiste toebehoren voor uw project: Onder toebehoren vind uw ons brede assortiment met o.a. tegellijm, hoekprofielen en tegelreiniger van de verschillende merken. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? U kunt onze klantenservice telefonisch of via mail bereiken.
 1. Bestel de door u gekozen tegel of vraag een offerte aan: U kunt uw bestelling plaatsen door de gekozen producten in de winkelwagen toe te voegen. Na het plaatsen van een bestelling nemen wij contact met u op om een afleverdatum te bespreken of, indien nodig, om uw opdracht op afroep weg te zetten. U kunt ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen over een of meerdere producten uit ons assortiment. Wilt u advies bij uw keuze? Dan staat onze ervaren klantenservice uw graag te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar en via de mail.
 1. Controleer de ontvangen tegels voor verwerking: Nadat u uw bestelling heeft ontvangen is het van belang dat u geleverde goederen controleert op eventuele gebreken en of deze overeenkomstig zijn met uw opdracht c.q. offerte. Aanspraak na verwerking is niet mogelijk. Meer informatie hierover vindt u bij veelgestelde vragen.

Algemene tips

 • Alle onze vloertegels zijn ook te gebruiken op de wand. Daarentegen kunt u wandtegels niet op de vloer plaatsen, in verband met slijtage.
 • Vele vloertegels zijn ook buiten te verwerken. Informatie hierover vind u onder specificaties bij de door uw gezochte tegel.
 • Ons assortiment bestaat uit keramische tegels, die geschikt zijn voor vloerverwarming.
 • Tegels van grootte formaten geven een ruimtelijk effect aan uw project.
 • Voor een luxe uitstraling kunt uw kiezen voor het verwerken van dezelfde tegels op zowel de vloer als de wand.

Tips ter inspiratie

 • Marmerlook tegels zijn terug van weggeweest. Tegelking biedt verschillende marmerlook tegels aan van o.a. de merken Del conca, Geo tiles en Marazzi.
 • Bekijk ons assortiment natuursteenlook tegels voor de uitstraling van natuursteenlook, maar de voordelen van een keramische tegel.
 • Makkelijk in onderhoud, ideaal voor vloerverwarming en niet van echt te onderscheiden. In ons assortiment vindt u de mooiste houtlook tegels van hoogwaardige kwaliteit.

Tegeltips en adviezen voor het leggen van tegels evenals het onderhoud van tegels kunnen nooit tot enige aansprakelijkheid van Tegelking.nl leiden, wanneer na verwerking klachten bestaan of ontstaan.
Aan de inhoud van bovenstaand advies kunnen geen rechten worden ontleend. Verwerkers dienen zich vooraf via de product- en veiligheidsbladen volledig te informeren over de product eigenschappen, verwerkingsrichtlijnen en veiligheidsvoorschriften van de betreffende fabrikanten.