Op zoek naar inspiratie voor uw project?

Wij van Tegelking hebben voor u de mooiste collecties van verschillende merken geselecteerd. U vindt dan ook verschillende stijlen op onze site. Houtlook, natuursteenlook maar ook bijvoorbeeld marmerlook, dé trend van het moment.

Zoekt u nog de juiste toebehoren voor uw project? Deze staan onder toebehoren op onze site.

Wilt u meer informatie, neem gerust contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch of via het contactformulier.

Marmerlook

Marmerlook is terug van weggeweest en is momenteel dé trend. Marmerlook tegels zijn te verwerken in allerlei ruimtes, zoals keukens en badkamers. Het geeft een luxe uitstraling en is erg stijlvol. Tegelking heeft voor u de mooiste collecties uitgekozen en aan het assortiment toegevoegd. Deze bestaat uit onder andere marmerlook tegels van Finest Ceremics, Geo tiles en Marazzi.

Hieronder ziet u een greep uit ons assortiment van Marazzi. (Lasa, Saint Laurent, Pulpis, Calacatta Extra, Elegant Black)

Houtlook

Een houtlook vloer met alle voordelen van een keramische tegel. Makkelijk in onderhoud, ideaal voor vloerverwarming en niet van echt te onderscheiden. In ons assortiment vindt u de mooiste houtlook tegels voor de vloer (en de wand!) van hoogwaardige kwaliteit.

Hieronder ziet u houtlook tegels uit het assortiment van Flaviker. (NW Beige, NW Gold, NW Smoked, Dakota Avana, Dakota Grigio)

Decortegels

Voor een unieke uitstraling kunt u kijken naar ons assortiment decortegels. Zo hebben wij de mooiste vintage decortegels van Sottocer, maar ook ons assortiment van Panaria bevat decortegels. Met decortegels, geschikt voor wand en vloer, geeft u uw project een eigen identiteit.

Hieronder ziet u een aantal tegels uit ons assortiment decortegels van Sottocer. (Tulip 3, Lily 2, Tulip 5, Hellas 1, Rose 4)